Home / Moda (page 45)

Moda

IN dhe OUT

Ja çfarë duhet të vishni e çfarë duhet të lini mënjanë këtë sezon të ri. OUT: Këpucët e sheshta lëkure (shapkat) ishin shumë praktike në verë. Ato u bënë këpuca e duhur për ditët e nxehta. IN: Këpucët ne taka ...

Read More »

Stili i veshjes së Beyonce

Beyonce është një femër që nuk ka shumë nevojë për ta promovuar veten, pasi ka treguar që përveçse ka shumë talent në… Beyonce është një femër që nuk ka shumë nevojë për ta promovuar veten, pasi ka treguar që përveçse ...

Read More »