Home / Opinion (page 31)

Opinion

Deficiti diplomatik i Trump

Christopher HILL Duke përdorur më së shumti forcën ushtarake, presidenti amerikan Donald Trump ka treguar se po bën të kundërtën e diplomacisë së paraardhësit të tij, i cili u mbështet te dialogu dhe bisedimet. Lidhja e pikave strategjike mes Afganistanit, ...

Read More »

Reaksionarët e kinematografisë shqiptare

Nga Ylli Përmeti Propozimi i disa kretinëve për ndalimin e filmave të kinematografisë së socializmit në Shqipëri, hamendësisht sepse ata “degjenerojnë” rininë, është një tjetër tregues që na tregon se institucionet tona administrohen nga njerëz vërtet pa virtyte të qendrueshme. ...

Read More »

Letër e hapur Edi Ramës

Nga Alban Dabulla Z.Rama! Rreth 4 vjet pas ardhjes tuaj në pushtet, të gjithë ata që duke qenë aty përpara jush bënë një batërdi të vërtetë mbi Shqipërinë – e vranë atë në rrugë si një qen, e çorrën atë ...

Read More »

Po populli ku është?

Nga Bedri Islami   Fillimisht me lejoni të tregoj një histori të një kohe të shkuar: Duhet të ketë qenë fillimi i viteve ’70 të fundshekullit të shkuar, kur policia dhe sigurimi i shtetit, në orën 2 të natës, shkuan ...

Read More »