Home / Opinion (page 41)

Opinion

Të guxosh…

Nga Bedri Islami Disa ditë më parë, për miqtë e mi kisha shkruar një status të zakonshëm, të cilin po e sjell, sëbashku me shënimin që kisha vënë në fudnin e tij, pa e ditur se pas pak do të ...

Read More »

Pështirosje

Nga Bedri Islami Nuk e di se si mund ta kisha quajtur një njeri të tillë: Ai, shumëdimensional në maskarallëkun e tij dhe krejtësisht i papërfytyrueshëm për të qenë njeri. Është një specie që tashmë është bërë më shumë se ...

Read More »

Të falësh “Hitlerin”

Nga Andrea Stefani Kur Adolf Hitleri doli nga burgu pas një dënimi minimal që kish marrë për organizmin e puçit të armatosur në Mynih, shumica e gjermanëve mendonin se ai dhe partia e tij naziste i përkiste së kaluarës. Por ...

Read More »

Feja në shkolla , a jemi gati ?

NGA ARIAN GALDINI Ngasja për t’u përfshirë në këtë debat vjen ngase për shumë vite e kam pasur etikën si një nga elementët bazë të aktivizmave të mia civile dhe politike. Nuk i jam ndarë etikës si shtyllë kurrizore as ...

Read More »