Home / Opinion (page 78)

Opinion

Edhe sa kemi për të parë akoma?

Është krejt e pabesueshme se si aktorët më të lartë politikë në vend po zhyten thellë e më thellë në një betejë të paprecedentë akuzash publike, jo më për korrupsion, siç jemi mësuar prej një çerek shekulli, por si porositës ...

Read More »

Kanuni i Lek Hashashit

AHMET DURSUN Ky kanun ua kalon edhe ligjeve të Zotit! Mendo, kanuni i fesë më të vjetër abrahamite, trajton veçse 10 sëmundje… i yni 170! Edhe shejtanin e lamë pa punë! Unë për vete, e ndieja në tym e sipër ...

Read More »

Disa shpjegime për detyrimet e prapambetura..

Pas publikimit të një njoftimi të hollësishëm të Ministrisë së Financave lidhur me dinamikën e shlyerjes së detyrimeve të prapambetura, sipas parametrave të përcaktuar në strategjinë përkatëse, ka pasur një sërë komentesh ose paqartësish në media dhe opinionin publik. Për ...

Read More »

Llogaritë e Edi Ramës

SKËNDER MINXHOZI Ja një pamje që do ta fuste në mendime cilindo politikan që përgatitet të hyjë në një fushatë zgjedhore pas pak javësh: një pjesë e qarkut ndodhet e përmbytur, një lagje e qytetit më të madh të zonës ...

Read More »

Dosja sekrete e Mihanes

FADIL LEPAJA Shërbimet sekrete të shteteve europiane kanë ra në hall. Pyetja njëmilionëshe e cila po i çmend është: Kush është Mihanja? Nuk ka të dhëna për personin, veç fjalë e thashetheme. Tipike ballkanike, po shfrynte me vete Hansi! Emrin ...

Read More »

Nuk ju vjen turp fare ?!

AHMET DURSUN Qenkeni përfundimisht budallenj! Për t’u mbyllur në çmendinë! Nuk jeni as një, dy apo tre për fat të keq! Po shtoheni si insekte! Çfarë dreq race jeni?! Çfarë kombësie, krahine, feje, ideje keni?! Ta dini, veçse me ne ...

Read More »