Home / Opinion (page 82)

Opinion

Papërgjegjshmëria duhet ndëshkuar

Kryeministri Sali Berisha dhe jo pak mbështetës të tij kanë bërë thirrje këto ditë që opozita të mos bëjë politikë me përmbytjet në Shkodër duke shfrytëzuar si avantazh këtë fatkeqësi. Janë deklarata që duket sikur bëjnë thirrje për më shumë ...

Read More »

Une shqiptari!…

Unë jam ai. Shqiptari i heshtur e piktoresk. Cudia e të gjithëve, që më kanë njohur. Vullkani, gjithë histori. Që ma njohin të gjithë. Dhe pse e njohin aq mirë, s’arrijnë të më kuptojnë. Si ka mundësi pyesin veten trishtueshëm. ...

Read More »

Mediatizimi i genjeshtres

Nëse ka ecur përpara ndonjë dukuri në Shqipërinë pluraliste, është pikërisht mediatizimi i skajshëm i propagandës, i demagogjisë, i shtirjes e sidomos i mashtrim-gënjeshtrës së pafre. Kjo nuk është tepri. Për këtë mjafton të ndjekësh VIP-at e stisur, të vetëshpallur, ...

Read More »