Home / Intervista (page 22)

Intervista

Mirela Kumbaro: Trashëgimia dhe institucionet e artit, sfidat e një mandati

Ministrja e Kulturës thotë se reforma në institucionet e artit po ecën normalisht. Ajo shprehet se duhet angazhim për të shmangur keqmenaxhimin e territorit e të peizazhit kulturor. “Në nëntë muaj shembëm skemën korruptive dhe okulte të ndarjes së parave ...

Read More »