Home / Intervista (page 9)

Intervista

Poradeci katër stinor i Diana Miles

Një liqen që ndërron ngjyrat në çdo stinë dhe që rrethohet nga vende të bukura, qytet me një kurorë gështenjash, me një kala që mbart histori, një qytet me mështekna që fshehin burimet e Drinit në rrënjet e tyre… , ...

Read More »