Home / Politika / Nishani, takim me Prokurorin e Përgjithshëm dhe ministrin e Drejtësisë për çështjen e emigrantit të vdekur në Greqi

Nishani, takim me Prokurorin e Përgjithshëm dhe ministrin e Drejtësisë për çështjen e emigrantit të vdekur në Greqi

Për ngjarjen ku humbi jetën në Greqi shqiptari Pëllumb Marnikolli, është vënë në lëvizje dhe institucioni i Presidentit të Republikës, i cili pritet të thërrasë në një takim pune Prokurorin e Përgjithshëm dhe Ministrin e Drejtësisë për t’u informuar rreth hapave të ndërmarrë dhe për ndjekjen deri në zbardhjen e kësaj ngjarje.

Bëhet e ditur se një përfaqësues i Kabinetit të Presidentit ka kontaktuar dhe takuar familjarët e të ndjerit, ku pasi i ka shprehur ngushëllimet, është informuar prej tyre mbi ngjarjen duke i kërkuar dhe zbardhjen e saj.

Nga ana e tij, përfaqësuesi i Presidencës ka shprehur angazhimin për të ndjekur me seriozitet dhe në vijimësi hetimin e kësaj çështjeje pranë autoriteteve përkatëse.

One comment

  1. Plehun Nishani e shqeteson vdekja e nje hajduti sepse eshte vete nje hajdut I kopese te fashizmit te sali berishes.Prit.

Leave a Reply

%d bloggers like this: