Home / roze / Era e përzgjedhura e ditës në MTV

Era e përzgjedhura e ditës në MTV

Era Istrefi vazhdon të jetë e zgjedhura e televizioneve dhe radiove të famshme botërore.

Kësaj radhe MTV e ka përzgjedhur Erën si këngëtaren e cila do të jetë tërë ditën në profilin zyrtar të MTV në Snap Chat.

Foto, intervista dhe gjithçka tjetër pritet të ketë nga Era në profilin e MTV në Snap Chat

Leave a Reply

%d bloggers like this: