Home / Politika / Vetingu, BE thirrje shqiptarëve: Aplikoni për në Komisionet e Rivlerësimit

Vetingu, BE thirrje shqiptarëve: Aplikoni për në Komisionet e Rivlerësimit

Në lidhje me procesin e vetingut, delegacioni i Bashkimit Europian në Tiranë i ka bërë sot thirrje shqiptarëve për të shërbyer në Komisionet e Rivlerësimit.

Delegacioni i Bashkimit Evropian në Shqipëri i bën thirrje të gjithë shqiptarëve të kualifikuar, brenda dhe jashtë vendit, që të aplikojnë për të shërbyer në Komisionet e Rivlerësimit”, thuhet në një njoftim për shtyp në Facebook.

Leave a Reply

%d bloggers like this: