Home / roze / Kylie Jenner ndahet sërish nga Tyga

Kylie Jenner ndahet sërish nga Tyga

Ndër vite, Kylie Jenner dhe Tyga janë ndarë nga njeri tjetri më tepër se sa Kourtney Kardashian dhe Scott Disick.

Por ndryshe nga ndarjet e kaluara kësaj here duket se ndarje do të jetë përfundimtare.

Sipas një burimi të ri të “Media Take Out”, 19-vjeçarja ka braktisur reperin pasi i ka ardhur në majë të hundës që ai nuk është përgjegjës për gjendjen financiare.

“Kylie po kuptonte se Tyga po përfitonte nga gjendja e saj financiare”, ka thënë një burim pranë Kylie, duke shtuar se “Ajo gjithashtu po rritet dhe dëshiron të bëjë disa ndryshime në jetën e saj”.

Leave a Reply

%d bloggers like this: