Home / Rajoni / Maqedonia / Zaev në takim me ambasadorët Baily dhe Zhbogar

Zaev në takim me ambasadorët Baily dhe Zhbogar

Telegrafi nga burime brenda Ambasadës së SHBA-ve ka marrë vesh se janë takuar kryetari i LSDM-së dhe ambasadorët Jess Baily dhe Samuel Zhbogar!

 Takimi është mbajtur të martën dhe në të janë diskutuar situata politike në vend dhe planet e LSDM-së për nxjerrjen e vendit nga kriza.

”Po ka pasur takim, së bashku me Zhbogar. Zaev prezentoi pikëpamjet e tij lidhur me situatën aktuale.” thonë për Telegrafin nga Ambasada e SHBA-ve në Shkup.

Leave a Reply

%d bloggers like this: