Home / Rajoni / Maqedonia / DAP do të shpenzojë 10 mijë euro për sigurimin e objekteve

DAP do të shpenzojë 10 mijë euro për sigurimin e objekteve

Gjashtë milionë denarë pa TVSH do të shpenzojë DAP për 24 orë sigurim fizik të objekteve në Shkup dhe Manastir për periudhë një vjeçare, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Në Zyrën për blerje publike është shpallur konkurs për blerje të shërbimeve për siguri të pronës.

Kriter për dhënien e tenderit është çmimi më i ulët. Afati për dorëzimin e ofertës është më 18 prill.

Leave a Reply

%d bloggers like this: