Home / Politika / Meta mbështet nismën e Nishanit për dialog politik

Meta mbështet nismën e Nishanit për dialog politik

Në takimin që pati me kryetarin e Grupit Parlamentar të Partisë Social-Demokrate Austriake, Andreas Schieder, kreu i Kuvendit, Ilir Meta shprehu mbështetjen e tij për nismën e Presidentit Nishani në shërbim të dialogut politik dhe theksoi se në respekt të parimit të gjithëpërfshirjes, duhet bërë gjithçka për të mundësuar pjesëmarrjen e opozitës në zgjedhjet e ardhshme.
Në takim u diskutua edhe mbi zhvillimet e fundit në rajon, ku u nënvizua nevoja e forcimit të rolit stabilizues të Shqipërisë, si dhe u vlerësua roli i Austrisë si partner i të gjithë vendeve të Ballkanit

Leave a Reply

%d bloggers like this: