Home / Kosova / Lekaj: Më në fund kjo qeveri u rrëzua

Lekaj: Më në fund kjo qeveri u rrëzua

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Pal Lekaj mas përfundimit të seancës ku u votua me shumicë votash mocioni për rrëzimin e qeverisë, tha se kjo qeveri më në fund mori fund.

“Kjo qeveri më në fund mori fund, dhe kjo keqqeverisje do të mbahet mend për mos vendimmarrje dhe zbehje të shtetit. Ne do të shkojmë në zgjedhje dhe shpresoj se zgjedhjet do jenë demokratike dhe pa tensione”, ka thënë Lekaj.

Leave a Reply

%d bloggers like this: