Home / Politika / Ambasadorët e huaj takojnë ministrin e Brendshëm Xhafaj

Ambasadorët e huaj takojnë ministrin e Brendshëm Xhafaj

Ambasadorët e huaj më të rëndësishëm në Shqipëri, ai amerikan Donald Lu, Romana Vlahutin e BE-së dhe Bernd Borchardt i OSBE-së, janë takuar në mesditë me ministrin e Brendshëm Fatmir Xhafaj.

Takimi, i cili po zhvillohet në Ministrinë e Brendshme, ka në fokus krizën politike dhe zgjedhjet e ardhshme parlamentare, të cilat janë paralajmëruar se do të bojkotohen nga opozita.

Leave a Reply

%d bloggers like this: