Home / roze / “Uau, vërtetë e bëmë këtë!”

“Uau, vërtetë e bëmë këtë!”

Portret i tyre në çift ka qënë ikonë për dy dekada, prandaj David bëri një dedikim të veçantë për bashkëshorten e tij Victoria në 18-vjetorin e martesës së tyre teksa postoi një foto të tyre të kombinuar mjaft bukur të martën.

Në këtë foto të hershme futbollisti 42-vjeçar përshtatet më së miri me veshje lëkure, të stiluar nga Versace teksa e përshkruan Victoria si “një grua e mrekullueshme, nënë dhe një femër e fortë në biznes”.

David u lidh me ish Spice Girls në 1997, pasi ajo ishte në një ndeshje të Manchester United, skuadra e tij. Më pas ai i propozoi një vit më pas para dasmës së tyre idilike me motive irlandeze në 1999.

Që atëherë ata kanë qënë një nga familjet më të famshme në botë, dhe kanë katër fëmijë, Brooklyn 18 vjeç, Romeo 14 vjeç, Cruz 12 vjeç, dhe Harper, 4 vjeçe.

Leave a Reply

%d bloggers like this: