Home / roze / Kate Hudson: Shoh njerëz të vdekur

Kate Hudson: Shoh njerëz të vdekur

hudson-kateAktorja Kate Hudson ka befasuar të gjithë kur ka deklaruar se ajo dhe nëna e saj, aktorja Goldie Hawn, kanë aftësinë të shohin njerëz të vdekur dhe të perceptojnë energjinë e shpirtrave.

35-vjeçarja tha në një emision televiziv: “I ndjej shpirtrat. Është një energji që unë mendoj se truri ynë bën që ta perceptojmë në një formë vizuale.”

“Kur sheh një shpirt duhet t’i thuash vitin dhe duhet t’i thuash që nuk i përket kësaj kohe”, shtoi Kate Hudson.

Leave a Reply

%d bloggers like this: