Home / roze / E fejuara e Jon Gjebreas tregon unazën me gur të çmuar

E fejuara e Jon Gjebreas tregon unazën me gur të çmuar

E fejuara e Jon Gjebreas ka treguar unazën e saj me gur të çmuar teksa janë nisur në një udhëtim me familjen e tyre drejt Romës.

“PO! – për ty gjithë jetën”,-ka shkruar ajo duke bërë një deklaratë të përjetshme dashurie.

Me anë të kësaj deklarate ajo ka publikuar deh super unazën që i ka dhënë i fejuari gjatë ceremonisë.

Fejesa e dy të rinjve u komentua mjaft mediatikisht pasi asnjëri nga të dy nuk ka hezituar të tregojë lumturinë dhe dhuratat speciale që i kanë bërë njëri-tjetrit në këto momente kaq të rëndësishme për ta.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: