Home / Moda / Magjepsja “pa kufij” e Armanit

Magjepsja “pa kufij” e Armanit

Ndikime etnike aziatike, afrikane dhe vende të tjera të largëta që gjallërohen dhe ngjyrosen me një stil klasi dhe lineare që ka karakterizuar gjithmonë shtëpinë e modës Armani. Shihni fotogalerinë për modelet mahnitëse!

Leave a Reply

%d bloggers like this: