Home / Politika / Imami refuzon Bashën: PD dhe kryetari i saj në rënie të vazhdueshme

Imami refuzon Bashën: PD dhe kryetari i saj në rënie të vazhdueshme

Imami tha se nuk ka ende një analizë të thelluar për humbjen në zgjedhjet e vitit të kaluar.

“Analiza është e njëanshme me konkluzione të pakta, analizë që nuk përfaqëson mendimin e një pjese të madhe të demokratëve”, u shpreh ai.

Imami thotë se Partia Demokratike ndodhet në një situatë të vështirë.

“Zgjidhjet që duhet t’i vijnë, nuk duhet të jenë burokratike. Kjo parti ka nevojë për një diskutim serioz dhe të thellë. Fakt është që pas zgjedhjeve, PD dhe kryetari i saj janë në rënie të vazhdueshme. Ky është një shqetësim i madh, sidomos në rrethanat ku është vendi, me një qeverisje të keqe, të paaftë dhe që keqmenaxhon”, thotë ai.

Leave a Reply

%d bloggers like this: