Home / Politika / Çështja ‘Xhafaj’, Paloka: Rama kërkon të mbyllë hetimet

Çështja ‘Xhafaj’, Paloka: Rama kërkon të mbyllë hetimet

Më tej numri 2 i Partisë Demokratike përsëriti edhe njëherë thirrjen për të marrë pjesë në protestën e organizuar opozita, të shtunën e ardhshme, më 26 Maj.

“Ju ftoj edhe njëherë të gjithëve, të protestojmë së bashku ditën e shtunë, për të larguar nga pushteti ministrin e drogës dhe trafikut dhe për t’i dhënë përgjigjen e merituar kësaj qeverie arrogante, që i shërben vetëm kriminelëve”, tha Paloka.

Leave a Reply

%d bloggers like this: