Home / Politika / Fleckenstein: Kundër bojkotit të parlamentit

Fleckenstein: Kundër bojkotit të parlamentit

Raportuesi për Shqipërinë në Parlamentin Europian, Knut Fleckenstein, u shpreh sot kundër bojkotit të parlamentit që ka ndërmarrë opozita shqiptare.

I pyetur sot në një konferencë për mediat Fleckenstein asnjëherë nuk është në anën e deputetëve që bojkotojnë parlamentin.

“Gjithmonë kur politikanët dhe deputetët mendojnë se duhet të bojkotojnë parlamentin unë nuk jam në anën e tyre, pavarësisht nëse bëhet fjalë për demokratët apo socialistët. Mendoj se mund të bësh shumë jashtë parlamentit si deputet, por mendoj se mund të bësh shumë më tepër në parlament”, tha Fleckenstein.

Leave a Reply

%d bloggers like this: