Ramannn

“Selfie me Edin! E mrekullueshme të kthehesh në Shqipërinë e bukur për të takuar kryeministrin Edi Rama, në lidhje me perspektivat për  bashkëpunim rajonal, përparim ekonomik dhe gjithëpërfshirës’, thekson Aleksandër Soros.