Home / Politika / Rama takim me komisionerin e ri europian për Menaxhimin e Krizave, Janez Lenarčič

Rama takim me komisionerin e ri europian për Menaxhimin e Krizave, Janez Lenarčič

Kryeministri Rama është në Durrës ku po zhvillon një takim me komisionerin e ri europian për Menaxhimin e Krizave, Janez Lenarčič.
Rama u shpreh se deri në dhjetor banorët do të qëndrojnë në hotele dhe në janar pritet që të fillojë edhe shpërngulja e tyre nëpër banesa.
Gjithashtu tha se personat që jetojnë në periferi apo në fshatra nuk dëshirojnë që të largohen nga toka e tyre pasi kanë edhe bagëtitë, dhe këtyre personave do tu ndërtohen çadra pranë banesave.

Leave a Reply

%d bloggers like this: