Home / roze / Berlusconi ndahet nga 34-vjeçarja për një 30-vjeçare!

Berlusconi ndahet nga 34-vjeçarja për një 30-vjeçare!

“Nuk ka më marrëdhënie romantike mes Berlusconit dhe Pascales. Ata nuk janë më një çift”, njoftoi gazeta e familjes Berlusconi.

“Një miqësi dhe një marrëdhënie e mbushur me respekt vazhdon tashmë mes presidentit, Silvio Berlusconi dhe Francesca Pascales”, shkruhej në gazetë.
Deklarata pasoi një artikull të së përjavshmes së grave “Diva e Donna” ku 83-vjeçari shfaqej me një grua, të identifikuar nga media italiane si deputetja 30-vjeçare e partisë “Forza Italia”, Marta Fascina.

Leave a Reply

%d bloggers like this: