Home / Nga Facebook / Cfare eshte kjo paga e luftes?

Cfare eshte kjo paga e luftes?

Sulejman Mato

A mund te me shpjegoje njeri, cfare eshte kjo paga e luftes ose lufta qe paskemi bere e po bejme, se une per vete nuk kam bere asnje lufte.
Mengjeseve dal e pi nje kafe, Nuk ua them ku e pi se pastaj ju lajmeroni policine.
Dhe po te lajmeroje kush policine, kot e ka, se atje ku pi kafe une pine kafe dhe police e bashkiake
Jemi bere nje dore e mire.Shohim televizor.
Nga. Intervista e ca ministreve aty marrim vesh qe jashte nesh behet lufte.
Prane shtepise sime jane fshatsret qe shesin prodhimet e tyre, ne rruge, qetesidht,, si dikur, pa maska e pa doreza.
Pas kafes kthehem serish ne shtepi
Ime shoqe me thot:
:Ta kam bere picen gati
A bleve birre?
Po, i them i tregoj kanocen me birre Peja .
I tregoj qe kam blere dhe embelsire.
Shume mire , thote ajo.
Ora tani po shkon 12-te
Haje tani picen sa eshte e ngrohte.
Une heq masken.lsj dusrt sipas porisise se Edit dhe ulem te ha dreken duke psre ne televizor lsjmet.
Ja, po intervistohet nje punonjese masonerie.
Ankojet
Nuk kemi msrre akoma pagen e luftes therret ajo
Eshte nje nder pese_ gjashte grate e nje masonerie e cila flet ne emer te tyre, edhe pse dhe tjerat flasin duke ia nderprere fjalen njera tjetres
Nderkohe une, pasi shijoj aromen e pices , rrekellej goten e birres , nuk ia shqyt syte ekranit re televizorit i cili jep lajme me lufte .Pres me ankth te degjoj krisma.

Leave a Reply

%d bloggers like this: