GRABITJE ME DHUNË politike e pasurisë publike

Ylli Manjani

Mbyllja e portit më të madh në vend, port i cili mban ekonominë e gati gjysmës së Ballkanit, për ta bërë kulla nuk është korrupsion.

Kush mendon se është korrupsion është naiv dhe s’pranon të vërtetën.
Ajo është GRABITJE ME DHUNË politike e pasurisë publike për qëllime private.
Është grabitje e organizuar deri në detaj. Banda e organizuar ka kokë,ka platformë, ka bashkpunëtorë ka edhe marketing.
Korrupsioni, shpërdorimi i detyrës, pastrimi i parave apo i produkteve të krimit janë vepra penale bashkshoqëruese.
Përgjegjësisë penale mund ti shpëtojë vetëm me një kartelë mjeksore të një sëmundje psiqike. Por gjithsesi nuk i shpëton dot mjekimit të detyruar në institucion psikiatrik.
Herët a vonë…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *