Home / Kosova / Komisioneri Varheyli: Kosova i ka përmbushur kushtet për liberalizim

Komisioneri Varheyli: Kosova i ka përmbushur kushtet për liberalizim

Përparim në teren me punën ditore dhe arritjen e rezultateve. Na jepni kohë dhe hapësirë qe të arrijmë ketë”, ka thënë ai.

“Shoh se ka përparim, ka angazhim shoh se nuk janë negociata të lehta të cilat duhet ti bëjnë mirëpo gradualisht është një momentum qe ka filluar të zhvillohet, Lajçak ka investuar shumë. Dhe gjithashtu parterët amerikan janë të interesuar në ketë. Shpresoj qe mund te ia dalim jo në një të ardhme te largët”, tha ai për procesin e dialogut.

Leave a Reply

%d bloggers like this: