Home / Bota / Amerika / Peter Lumaj, kandidat për Sekretar Shteti të Konektikatit

Peter Lumaj, kandidat për Sekretar Shteti të Konektikatit

Shqiptaro-amerikani Peter Lumaj është kandidati i Partisë Republikane për postin e Sekretarit të Shtetit, në Konektikat. Ai tha për Zërin e Amerikës se me kandidaturën e tij në zgjedhjet e 4 nëntorit kërkon t’i ofrojë shtetit Konektikat impenjimin e tij në luftën ndaj korrupsionit në këtë post, që është përgjegjës, ndër të tjera, për çështjet zgjedhore dhe ligjet e biznesit. Zoti Lumaj u intervistua në Nju Jork nga Julian Zyla.

Leave a Reply

%d bloggers like this: