Home / Arte / Dialog komik mbi seksualitetin

Dialog komik mbi seksualitetin

Shfaqja e radhës në Festivalin e Teatrit të të Rinjve është “Le të bëjmë seks” i autorit bashkëkohor rus Valentin Krasnogorov. E reja Elma Dorezi e vë në skenë këtë komedi filozofike që ngrihet kryesisht mbi dialogun, për bashkëbisedim e guximshëm mbi seksualitetin.


Interpretojnë Devis Muka, Marsela Lena, Cubi Metka, Klodian Hoxha dhe Liza Kujofsa. Skenografia është e Drini Shehut, kostumografia e Edlira Qyshkës.
Sonte ora 19.00, salla e vogël e Teatrit Kombëtar.

Leave a Reply

%d bloggers like this: