Home / Kosova / Fotografi, menjëherë pas vrasjes së policit në Prishtinë (Foto,+18)

Fotografi, menjëherë pas vrasjes së policit në Prishtinë (Foto,+18)

Në rrjetin social Facebook janë shpërndarë fotografi, që sipas të gjitha gjasave janë të publikuara nga dëshmitarët e parë okularë të vrasjes së policit sot në Prishtinë.

fotografi-menj-euml-her-euml-pas-vrasjes-s-euml-policit-n-euml-prishtin-euml-foto-18_hdBëhet fjalë për Shemsi Gashin, 61 vjeçar, i cili thuhet se ka qenë duke punuar në departamentin e Kriminalistikës në Policinë e Kosovës.

Policia e Kosovës, në mëngjes kishte marrë informatën se në rrugën “Isa Kastrati” te Mileniumi i Tretë në lagjen ‘Mati 1’ të Prishtinës ka pasur të shtëna armësh.

Policia e Kosovës ka dalë në vendin e ngjarjes dhe nga ty është konfirmuar se gjendet një person pa shenja jete.

Leave a Reply

%d bloggers like this: