Home / Politika / Padia e Ramës për shpifje, Gjykata e Lartë rrëzon kërkesat e Palokës

Padia e Ramës për shpifje, Gjykata e Lartë rrëzon kërkesat e Palokës

Gjykata e Lartë rrëzoi të hënën kërkesat e kreut të grupit parlamentar të Partisë Demokratike, Edi Paloka.

Paloka kishte kërkuar një test droge për kryeministrin dhe marrjen e tabulatëve telefonikë, kërkesa që u refuzuan të dyja.

Më 19 maj pritet të jetë seanca e dhënies së konkluzioneve në këtë çështje, ku Rama ka paditur Palokën për shpifje.

Leave a Reply

%d bloggers like this: