Home / Politika / Ambasadori Lu monitoron procesin zgjedhor në Vorë

Ambasadori Lu monitoron procesin zgjedhor në Vorë

Ambasadori i SHBA-së në Tiranë, Donald Lu vizitoi sot një Qendër Votimi në Vorë.

Ambasadori bisedoi me komisionerë dhe votues për procesin e votimit dhe tha se “unë jam njëri prej pothuajse 300 vëzhguesve ndërkombëtarë, së bashku me qindra vëzhgues të tjerë vendorë, të cilët po i monitorojnë këto zgjedhje nga afër”.

Diplomati amerikan tha se “ne jemi këtu për të mbështetur qytetarët shqiptarë dhe të drejtën e tyre për zgjedhje të lira dhe të ndershme. Zgjedhje të mbara qytetarëve shqiptarë!”

Leave a Reply

%d bloggers like this: