Home / Politika / Ambasadorja e BE-së, Romana Vlahutin vëzhgon procesin në Vorë, Durrës dhe Kavajë

Ambasadorja e BE-së, Romana Vlahutin vëzhgon procesin në Vorë, Durrës dhe Kavajë

Ambasadorja e BE-së, Romana Vlahutin dhe ekipi i saj janë ndalur në qendrat e votimit në Vorë, Durrës dhe Kavajë.

“Procesi i votimit duhet të jetë i lirë dhe i ndershëm”, është shprehur Znj. Vlahutin vëzhgimit në një qendër votimi në Vorë.

Më pas ajo ka udhëtuar drejt Durrësit dhe më pas Kavajës.

Leave a Reply

%d bloggers like this: