Home / Rajoni / Maqedonia / Zyrtare: regjistrohet ‘UNITETI’

Zyrtare: regjistrohet ‘UNITETI’

Partia më e re në Maqedoni “Uniteti” sot, 16.10.2015, ka marrë Vendimin në bazë të të cilit Partia politike “Uniteti”, regjistrohet në Regjistrin qëndror të partive politike në Gjykatën themelore Shkup II – Shkup, njofton Telegrafi.

“Uniteti do të jetë e hapur për të gjithë që kanë vlera dhe kapacitete për të kontribuar për një të ardhme më të mirë, ndërsa nuk kanë “njolla” në të kaluarën e tyre”, njoftuan nga kjo parti.

Leave a Reply

%d bloggers like this: