Home / Arte / Libri / Romanin “Dikush si ti”, i amerikanes Sarah Dessen vjen në shqip nga Enkeleida Haxhinasto

Romanin “Dikush si ti”, i amerikanes Sarah Dessen vjen në shqip nga Enkeleida Haxhinasto

Romani “Dikush si ti”, i autores amerikane Sarah Dessen vjen në shqip nga përkthyesja Enkeleida Haxhinasto, bashkëshortja e ministrit Edmond Haxhinasto.

Libri është promovuar sot në Panairin e Librit i cili në këtë edicion të 18-të  nga data 11 deri më datë 15 nëntor,  është mbipopulluar nga miq të shumtë.

Libri i përkthyeses Enkeleida Haxhinasto është për të rinj dhe bazuar në këtë roman është realizuar edhe një film./

Leave a Reply

%d bloggers like this: