Home / Rajoni / Maqedonia / Një delegacion i OSBE-së do ta vizitoj Parlamentin

Një delegacion i OSBE-së do ta vizitoj Parlamentin

Një delegacion i Sekretariatit Ndërkombëtar të Asamblesë Parlamentare të OSBE-së, sot do ta vizitoj Parlamentin e Maqedonisë, njofton Telegrafi.

Gjatë vizitës delegacioni do të takohet me Zëvendës Presidentin e Republikës dhe Shefin e delegacionit të Asamblesë Parlamentare të OSBE-së dhe anëtarën Renata Deskoska, si dhe Sekretarin e Përgjithshëm të Kuvendit, Zarko Denkovski.

Leave a Reply

%d bloggers like this: