Home / Rajoni / Maqedonia / Nga e diela në mesnatë ndalohet reklamimi politik në media

Nga e diela në mesnatë ndalohet reklamimi politik në media

Nga e diela në mesnatë ndalohet emetimi me pagesë dhe reklamimi politik në programet radiodifuzive, në mediat e shkruar dhe elektronike, bëjnë të ditur nga Agjencia për audio dhe shërbime vizuele.

Ndalesa vjen si bazë e ndryshimit të ligjit për zgjedhje që vlenë deri në fillim të kampanjës për zgjedhjet e parakohëshme parlamentare që do të mbahën në vitin 2016, njofton Zhurnal.

Leave a Reply

%d bloggers like this: