Home / Bota / ISIS po planifikon të helmojë burimet ujore të Turqisë

ISIS po planifikon të helmojë burimet ujore të Turqisë

ISIS po planifikon të helmojë burimet ujore të Turqisë. Sipas “Tgcom” ky alarm është ngritur nga autoritetet turke dhe është mbështetur në një raport konfidencial që i është dorëzuar zëvendësguvernatorit të Stambollit.

Sipas shërbimeve 007 të Turqisë, Shteti Islamik ka si qëllim përhapjen e një numri të madh bakteresh, mes të cilëve edhe ato që shkaktojnë tulareminë ose “ethet e lepujve”.

Leave a Reply

%d bloggers like this: