Home / Rajoni / Maqedonia / Shekerinska: Nëse përmbushen kushtet, çdo datë tjetër është e pranueshme!

Shekerinska: Nëse përmbushen kushtet, çdo datë tjetër është e pranueshme!

Nënkryetarja e LSDM-së, Radmilla Shekerniska, në emisionin Top Tema që zhvillohet në televizionin Telma, ka deklaruar se nëse bëhet përmbushja e kushteve, atëherë për LSDM-në çdo datë për zgjedhjet është e pranueshme .

“Ne do të shkojmë në zgjedhje në çdo datë kur të përmbushen kushtet që i kërkojmë, siç është pastrimi i Listës Zgjedhore dhe reformat në media”, tha Shekerinska.

Leave a Reply

%d bloggers like this: