Home / Bota / Gazeta belge: Alarm për bombë në spitalin ku janë të plagosurit dhe Abdeslam

Gazeta belge: Alarm për bombë në spitalin ku janë të plagosurit dhe Abdeslam

Gazeta belge ‘Le Soir’informon në faqen e saj zyrtare online për një alarm për bombë në spitalin Saint Pierre, ku janë të shtruar dhjetra persona të plagosur në sulmet e paradites së sotme.

Në këtë spital është shtruar edhe Salah Abdeslam pas arrestimit të tij.

Leave a Reply

%d bloggers like this: