Kronika

“Albert Veliu”, Xhafaj: Qytetari dixhital i sajuar

Ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj e ka quajtur dëshmitarin X si një qytetar dixhital të sajuar, ndërsa për të është e rëndësishme të bëjë detyrën.

“Dua t’ju them një gjë që këtu jemi në vendin e task force speciale kurse atje në vendin e sajesave dixhitale. Për të tjerat, detyra ime është të punoj për prokuroi speciale dhe polici speciale. Detyra e tyre për qytetarin dixhital të sajuar. Për mua është e rëndësishme të bëj detyrën”, tha ai.

Bashkë me ambasadoren gjermane ministri i Brendshëm vizitoi task forcën speciale të operacionit “Forca e Ligjit” dhe atë “Anti Skifter”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button