Kosova

Haradinaj: Ndryshime të plota dhe jo të pjesshme dhe me kompromise

haradinaj-ndryshime-t-euml-plota-dhe-jo-t-euml-pjesshme-dhe-me-kompromise_hdKryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj ka thënë se me zhvillimet e fundit në Kosovë, është shkaktuar një dëm i madh.

“Si ndëshkohet më së miri ky dëm dhe si i jepen meritat? I jepen me ndryshime të plota dhe jo të pjesshme dhe jo për një kompromis, jo për kompromis me klanin qe e rrethon Hashim Thaçin, jo shantazheve dhe blerjes së deputeteve me para. Ky ndryshim fillon me zgjidhjen e kryeparlamentarit, e ai është Isa Mustafa”, ka thënë Haradinaj.

Ai ka shtuar se Blloku është i vendosur për ndryshime.

“Ne sot i themi qytetarëve të vendit se jemi të vendosur për një ndryshim të madh, është vullneti i popullit. Ne do ta zgjedhim kryetarin e kuvendit në afat kohor dhe do të krijojmë institucionet”, ka theksuar Haradinaj.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button