Home / Ekonomia (page 27)

Ekonomia

Projektit 71 milionë USD për turizmin i bie ritmi, BB ul vlerësimin për zbatimin

Projektit 71 milionë dollarë për Zhvillimin e Turizmit dhe Integrimin  Urban që po zbatohet në katër bashki tëvendit me mbështetjen financiare të Bankës Botërore(BB) duket se i ka rënë ritimi. Banka Botërore nëvlerësimin e përgjithshëm tëzbatimit të rishikuar nëgusht e ka kaluar atë nga statusi “i kenaqshëm” në “i kënaqshëm ...

Read More »