Home / Ekonomia (page 34)

Ekonomia

BB reagon ndaj të pavërtetave për ndihmën ekonomike

“Banka Botërore reagon ndaj të pavërtetave mediatike për ndihmën ekonomike”, deklaroi të martën, Kryeministri Edi Rama, duke shpërndarë deklaratën e Maryam Salim, Menaxhere e Zyrës së Bankës Botërore në Shqipëri. Përmes një postimi në rrjetin social “Facebook”, Kryeministri Edi Rama ...

Read More »

Rriten të ardhurat nga akciza me 7.7%

Të ardhurat nga akciza gjatë vitit 2017 llogariten 45 miliard lekë me një rritje prej 7.7% ose 3.2 miliard lekë krahasuar me vitin 2016, ku ndikimin kryesor e ka pasur prodhimi vendas i karburantit. “Ndikim kryesor ka pasur importi dhe ...

Read More »