Home / Ekonomia (page 610)

Ekonomia

Vija bregdetare e jugut, 6 skuadra në garë

Ministria e Zhvillimit Urban dhe Turizmit hapi te marten konkursin ndërkombëtar për rehabilitimin e vijës bregdetare të jugut dhe korridorin ekonomik Tiranë-Durrës. Në fazën e parë të garës kanë marrë pjesë 30 skuadra, nga të cilat janë përzgjedhur 6 prej ...

Read More »

Libër i vogël, me të dhënat e mëdha

Organazata Botërore e Ushqimit (FAO) përpara Konferencës së Dytë Ndërkombëtar mbi të ushqyerit (ICN2) që do zhvillohet në Romë këtë javë, ka botuar një libër xhepi me të dhëna  nga të gjitha rajonet e botës mbi të ushqyerit. Ushqimi dhe ...

Read More »