Home / Ekonomia (page 638)

Ekonomia

Libër i vogël, me të dhënat e mëdha

Organazata Botërore e Ushqimit (FAO) përpara Konferencës së Dytë Ndërkombëtar mbi të ushqyerit (ICN2) që do zhvillohet në Romë këtë javë, ka botuar një libër xhepi me të dhëna  nga të gjitha rajonet e botës mbi të ushqyerit. Ushqimi dhe ...

Read More »

FMN rikthehet nesër në Tiranë

Një mision i Fondit Monetar Ndërkombëtar do të mbërrijë të hënën në Tiranë, për të vijuar bisedimet me ministrinë e Financave, që u lanë përgjysëm në muajin shtator. Sipas burimeve nga ministria e Financave, dy janë temat kryesore ku do ...

Read More »

Kompanitë publike drejt ristrukturimit

Ministria e Zhvillimit Ekonomik parashikon ristrukturimin e kompanive publike, me qëllim forcimin e tyre financiar, pa krijuar më rëndesa në buxhetin e shtetit. Problemet e mëdha që ka krijuar në buxhet sektori elektroenergjetik shqiptar me kompanitë e tij, apo sektori ...

Read More »