Home / Ekonomia (page 640)

Ekonomia

“Java e Aventurës”, promovim turizmit shqiptar

Agjenci turistike të huaja dhe media ndërkombëtare do të promovojnë turizmin shqiptar. Për katër ditë me radhë Shqipërinë e vizituan 25 përfaqësues të agjencive të huaja turistike dhe media ndërkombëtare si Lonely Planet, Nanoq, National Geographic Traveler, Outside Magazine, Yahoo ...

Read More »

Harta e rrugëve që u asfaltuan në verë

Plani Përfundimi i korridoreve rrugore të autostradave dhe të rrugëve interurbane do të vazhdojë deri në vitin 2020 Projektet Projektet e mëdha: Korridori i Gjelbër Veri-Jug dhe Korridori i Kaltër Veri-Jug; Korridori 8; Durrës-Morin; Rruga e Arbrit Portet Për kalatat ...

Read More »

Nis rritjen prodhimi “Made in Albania”

Grupet e mallrave si, “tekstilet e këpucë”, të “materiale ndërtimi”, “ushqimet, pijet, duhani” kryesojnë rritjen e eksporteve shqiptare në 7 muajt e parë. Sipas statistikave të INSTAT, në fund të 7-mujorit, eksportet arritën në rreth 153 miliardë lekë, duke u ...

Read More »

Raporti, Fullani injoronte inspektorin e bankës

Dalin në dritë shmangie të kontrolleve të auditit të brendshëm në Bankën e Shqipërisë. Auditet u penguan, informon opinionin Erjon Braçe, kryetar i Komisionit për Ekonominë dhe Financat. Nga Zamir Alushi “Disa raporte të inspektorit të përgjithshëm të bankës janë ...

Read More »