Home / Ekonomia (page 712)

Ekonomia

Gjeologjia detare, struktura e re e SHGJSH-së

Një strukturë e re e Gjeologjisë Detare, pjesë e Shërbimit Gjeologjik Shqiptar (SHGJSH), e ngritur për herë të parë, do të merret me gjithë problematikën gjeologjike që ka bregdeti dhe shelfi kontinental që ka Shqipëria. Struktura është ngritur me propozim ...

Read More »

BSH: Sistemi financiar likuid dhe i qendrueshem

Banka e Shqipërisë bën të ditur se, sektori bankar dhe sistemi financiar në përgjithësi paraqiten me një ecuri dhe shëndet të qëndrueshëm. Sipas Bankës Qendrore, për gjashtëmujorin e parë të vitit 2014 sektori bankar dhe sistemi financiar në përgjithësi paraqiten ...

Read More »